Spania knuser Georgia 7-1: Unge talenter briljerer i EM-kvalifiseringskampene

Comments · 60 Views

Spania hadde på seg sine ikoniske røde og gylne Fotballdrakter Spania da de knuste Georgia 7-1 i en sjokkartet EM-kvalifiseringskamp i går. Spania viste et formidabelt angrepsspill, og Morata fullførte et praktfullt hat-trick. Kveldens virkelige stjerne var imidlertid det 16 år gamle vidunderbarnet Ammar, som slo en rekke rekorder i sin debutkamp for landslaget og blir omtalt som Spanias fotballhåp som kan bli den nye Lionel Messi i fremtiden.

Fra kampens start satte Spania i gang et rasende angrep, tok kontroll over kampen og la et konstant press på det georgiske forsvaret. I det 22. minutt scoret Morata med en heading, og ved hjelp av Olmos presise innlegg fra venstre tok Spania ledelsen 1-0. Moratas mål var hans tredje i årets EM-kvalifisering, og han befestet dermed sin status som en av toppscorerne.

Bare fem minutter senere økte Spania ledelsen nok en gang da Georgias Kvirkeviliya ved et uhell satte seg selv opp i et klareringsforsøk og sendte ballen i eget mål. Feilen førte til at Georgia lå under 0-2.
Spania scoret igjen i det 38. minutt da Olmos skudd fra venstre side av feltet gikk i nedre høyre hjørne av målet. Spania ledet 3-0.

To minutter senere fullførte Morata sitt hattrick i første omgang. Han mottok en presis pasning fra Fabian Luis i feltet og dyttet ballen i mål. På slutten av første omgang hadde Spania sikret seg seieren. De spilte et effektivt og flytende angrepsspill som skapte problemer for det georgiske forsvaret. Georgia på sin side virket impotente og frustrerte, og truet knapt Spanias keeper De Gea.

Spania roet ikke ned angrepstempoet i starten av andre omgang og fortsatte å prøve å øke ledelsen. I det 49. minutt scoret Georgia et mål da Chakvetadze satte inn et skudd med venstrefoten fra utsiden av feltet og reduserte til 1-4.

Målet gjorde imidlertid ikke Spania nervøse, og de tok raskt tilbake dominansen. Morata scoret nok et hat-trick i det 65. minutt da han kom foran keeperen i feltet og pumpet inn et skudd som trillet inn under beina på keeperen. Spania ledet 5-1.

Spania scoret igjen i det 68. minutt da Nico Williams kom på en pasning fra Olmo i feltet og enkelt satte ballen i mål. Spania ledet 6-1.

I det 74. minutt satte Spania inn kampens siste mål da Yamal mottok en pasning fra Fabian Luis i feltet og satte ballen i mål til 7-1. Det var Yamals første mål for Spania denne sesongen, og han ble historisk som den yngste målscoreren i det spanske landslagets historie i en alder av 16 år og 57 dager.

Med sluttsignalet gikk Spania opp på andreplass i gruppe A etter 7-1 over Georgia. Seks forskjellige spillere scoret for Spania i en kamp som også ga dem den største målforskjellen i en EM 2024-kvalifiseringskamp.

Georgia, på sin side, hadde bare ett skudd på mål og ett mål da Spanias angrep overveldet forsvaret. Det er verdt å merke seg at det bare 16 år gamle stjerneskuddet Amar også scoret sitt debutmål, noe som gjør at fansen er spent på fremtiden til spansk fotball. Hvis du også er en fan, kan du kjøpe en billige fotballdrakter og se de fremtidige kampene!